Ο Λινάρδος στην ΕΡΑσπορ για το ντέρμπι του κυπέλλου και το πρωτάθλημα

Για το βραδινό ντέρμπι του κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και το πρωτάθλημα της Α1 που ξεκινά το Σάββατο μίλησε ο Νίκος Λινάρδος στην εκπομπή της ΕΡΑσπορ «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν» και στους Θάνο Λιακόπουλο, Μπάμπη Παπάζογλου.

Για το αποψινό ντέρμπι: «Είναι άσχημο που δεν θα υπάρχει κόσμος. Θα είναι παγωμένο το ΣΕΦ. Θα είναι εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού και υπέρ των παικτών του Παναθηναϊκού. Είναι περισσότερο καινούργια ομάδα ο Παναθηναϊκός, έχει και νέο προπονητή. Παρουσιάζει μία διαφορά στην περιφερειακή γραμμή με τον Καλάθη που δίνει φρεσκάδα και ανάσες στον Διαμαντίδη. Όπως και η παρουσία του Φελντέιν που δείχνει καλά δείγματα. Στη γραμμή των ψηλών έχει δύο Σέρβους στα ίδια κυβικά, αργούς στα πόδια. Θα είναι ένα βαρόμετρο πώς θα μπορέσουν να αναχαιτίσουν τα ντράιβ που παίρνουν οι γρήγοροι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και τις διεισδύσεις που κάνει ο Σπανούλης. Είναι πιο ελαφροί οι ψηλοί του Ολυμπιακού, παρά την απώλεια με τον Χάντερ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα καλύψει ο Ολυμπιακός την απουσία του Σλούκα που ερχόταν από τον πάγκο και άλλαζε τον ρυθμό. Δεν θα είναι κλειστό παιχνίδι, όπως άλλα που έχουμε δει, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Και ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε ανοιχτό γήπεδο και ο Παναθηναϊκός θέλει να τρέξει φέτος».

Για την παρουσία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Φέτος ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει στην Ευρώπη. Έχει κάνει μεταγραφές, έχει δώσει χρήματα. Αν δεν προχωρήσει θα είναι αποτυχία. Και οι δύο ομάδες μπορούν να φτάσουν μακριά. Ίσως περισσότερο ο Ολυμπιακός που έχει εμπειρία και έτοιμο κορμό, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει φρέσκο αίμα και ο κόσμος του θέλει να τον δει να πηγαίνει μακριά στην Ευρωλίγκα».

Για το πρωτάθλημα: «Θα κριθεί από το ποια ομάδα θα είναι αλώβητη, από το ποιος θα διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας.  Ο Άρης είναι ενισχυμένος, η ΑΕΚ το ίδιο και ο ΠΑΟΚ είναι υπολογίσιμος. Θα τους ζορίσουν και τους δύο. Είναι ευχάριστο που η ΑΕΚ, μία μεγάλη ομάδα μπαίνει ξανά δυναμικά, ότι ο Άρης ξεπερνάει τα οικονομικά προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Ποιοτικά θα είναι καλό το πρωτάθλημα. Από εκεί και κάτω δεν ξέρω τι θα συμβεί. Βλέπουμε ομάδες στην Α2 να έχουν πιο μεγάλα μπάτζετ σε σύγκριση με ομάδες της  τρίτης ταχύτητας στην Α1».

Για τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ κι αν θα την επηρεάσει: «Πρέπει να έχουν υπομονή. Δεν είναι καταστροφή η χθεσινή ήττα».

ΠΗΓΗ: ΕΡΑσπορ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος