Ο Κουτίνιο στο ντεμπούτο του σκόραρε και «πλήγωσε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Highlights)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να προηγήθηκε με δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, ωστόσο η Άστον Βίλα κατάφερε να «κλέψει» το βαμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κουτίνιο στο ντεμπούτο του με τους «χωριάτες».

Ο αγώνας

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εκκίνηση και μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης προηγήθηκαν χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες. Στο γκολ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού βέβαια φέρει μεγάλη ευθύνη και ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Μαρτίνεζ.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, ωστόσο το σουτ του Γκρίνγουντ σταμάτησε στον Μαρτίνεζ. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Μάντσεστερ να προηγείται με 1-0 στο Μπέρμιγχαμ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βίλα μπήκε δυνατά και στο 49ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Ράμσεϊ. Η ομάδα του Ράνγκνικ ανέβασε στροφές και στο 67′ ήρθε και δεύτερο γκολ με την υπογραφή ξανά του Μπρούνο Φερνάντες με ένα τρομερό σουτ.

Ωστόσο, η συνέχεια επιφύλλασε μεγάλες εκλπήξεις για την Γιουνάιτεντ. Με μια αντεπίθεση διαρκείας, οι γηπεδούχοι αρχικά με τον Ράμσεϊ στο 77′ και ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Ντε Χέα, μείωσε σε 2-1 και συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα, στο 81ο λεπτό του αγώνα, ο Ράμσεϊ αυτή τη φορά δημιούργησε και ο Φιλίπε Κουτίνιο εκτέλεσε, ισοφαρίζοντας σε 2-2, στο ντεμπούτο του με τους «χωριάτες».

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα (46′ Χάουζ), Μινγκς, Ντιν, Σανσόν (68′ Κουτίνιο), Λουίζ, Ράμσεϊ, Γουότκινς, Ινγκς (76′ Τσουκουεμέκα), Μπουεντία

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Βαράν, Τέλες, Φρεντ, Μάτιτς, Γκρίνγουντ (89′ Λίνγκαρντ), Φερνάντες (89′ Φαν ντε Μπέεκ), Ελάνγκα (78′ Σάντσο), Καβάνι.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος