Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν ξέχασε την ατάκα του Κέβιν Ντουράντ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας τόσο σε αυτόν, όσο και στους Νετς να «γυρίσουν στα σπίτια τους».
Ο 27χρονος σέντερ πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/12) στο Μπρούκλιν, πληγώνοντας τον Κέβιν Ντουράντ στην επιστροφή του στα παρκέ, έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες.
Ο Εμπίντ δεν ξέχασε τις προκλήσεις του KD στο προηγούμενο ματς πριν από μερικές εβδομάδες και φώναζε τόσο τον ίδιο, όσο και στους Νετς: «Γυρίστε σπίτια σας»!
Don’t 4get y’all, KD told a depleted #sixers team couple weeks ago “Go Home” so you know @JoelEmbiid was ready for this night ? #NETS #NBA pic.twitter.com/Q5VJLh2Hmv
— deх (вall dnт lιe) (@balldntlie_) December 31, 2021
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος