Ο Αρης πέρασε από το Περιστέρι, 1-3 τον Ατρόμητο (highlights)

Ο Αρης πέτυχε την δεύτερη νίκη του στην Super League, καθώς κέρδισε με 1-3 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε ένα εξαιρετικό ματς.

Τα γκολ για τον Αρη τα πέτυχαν οι Μαντσίνι (10′), Γκάμα (60′) και Γκαρσία (65′), ενώ για τον Ατρόμητο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σπιριντόνοβιτς στο 45′.

Ο Αρης μετά τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα επί του Παναθηναϊκού, ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να διαγράψει το κακό ξεκίνημα.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος παρατάχθηκε στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» με σκοπό να κάνει ένα «restart» μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στην εκκίνηση της σεζόν, αποτελέσματα που οδήγησαν τον Σπανό να «τελειώσει» τον Λόπεθ και να τον αντικαταστήσει με τον Παράσχο.

Απόλυτη μοιρασιά στο πρώτο ημίχρονο

Ο Αρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα, πίεσε τον Ατρόμητο και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Μαντσίνι.

Οι Γκάμα και Σούντγκρεν συνδυάστηκαν εξαιρετικά από δεξιά, ο Σουηδός έβγαλε τη σέντρα και ο Μαντσίνι έκανε το 0-1 για τους «κιτρινόμαυρους».

Παρόλα αυτά το γκολ του Αρη μάλλον «ξύπνησε» την ομάδα του Παράσχου, η οποία στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Κουλούρης στο 14′ απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε δύο λεπτά αργότερα και είχε τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ο Κουέστα απόκρουσε τετ α τετ του Κουλούρη, η μπάλα πήγε στα πόδια του Σπιριντόνοβιτς, όμως ο εξτρέμ του Ατρομήτου έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 24′ όταν ο Μαντσίνι ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το γήπεδο, στη θέση του πέρασε ο Ματέο Γκαρσία.

O Γκαρσία έχασε μάλιστα την μοναδική μεγάλη στιγμή του Αρη στο πρώτο ημίχρονο -μετά το γκολ του- καθώς στο 35′ έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αρης βέβαια σκόραρε με τον Καμαρά στο 42′ και στο 45′, παρόλα αυτά και τις δύο φορές ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» υποδείχθηκε ως οφσάιντ.

Τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σπιριντόνοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Σόλομον έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έβγαλε τον Κουλούρη απέναντι από τον Κουέστα, ο Ισπανός τερματοφύλακας είπε «όχι» στον Ελληνα επιθετικό, όμως η μπάλα πήγε στα πόδια του Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Δύο γκολ ο Αρης στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Αρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μια ακόμα αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Δεληζήσης μπήκε στη θέση του Φαμπιάνο.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 57′ για τον Ατρόμητο. Ο Κουλούρης πλάσαρε από κοντά, όμως ο Κουέστα του είπε γι’ ακόμη μια φορά «όχι».

Στο 59′ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν το πέναλτι, ο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουλούρη και ο Περράκης χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε τη λευκή βούλα. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και έκανε το 1-2 για τον Αρη.

Η τύχη γύρισε την πλάτη και στον σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο Γκάμα λίγα λεπτά μετά το γκολ του αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, αυτή ήταν η τρίτη αναγκαστική αλλαγή του Αρη στο ματς. Να θυμίσουμε πως ο Γκάμα μπήκε αλλαγή στη θέση του Μαντσίνι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αρης έκανε το 1-3 με τον Ματέο Γκαρσία στο 65′ έπειτα από λάθος των παικτών του Ατρομήτου στη μεσαία γραμμή. Ο εξτρέμ του Αρη έκανε πολλά μέτρα, ο Παπαδόπουλος δεν τον πρόλαβε και ο Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς.

Ο Κουλούρης προσπάθησε να μειώσει στο 68′ για το Ατρόμητο, όμως είδε τον Κουέστα να του λέει για 4η (!) φορά «όχι».

Μια απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Ατρόμητο στο 74′ με τον Δεληζήση πεσμένο πάνω στη γραμμή να διώχνει δύο φορές τη μπάλα! Η φάση εξετάστηκε από το VAR, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση στη συνέχεια του ματς και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-3.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Καστελάνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος – Μαντσίνι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Καστελάνο, Ντένιτς, Στρούγγης (86’ Πισάνο), Καρτάλης (61’ Νάτσος), Σάλομον, Μουνίθ (74’ Κωτσόπουλος), Σπιριντόνοβιτς (86’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγιέ (85’ Ματίγια), Μαντσίνι (26’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (85’ Άλι), Γκάμα (63’ Χαΐροβιτς).

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος