Νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Αγρίνιο με Μπεργκ

Με το δεξί μπήκε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 41’ με το τέρμα του Κάπελ, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη με τα τέρματα των Καρέλη (51’) και Μπεργκ (84’).

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Παναθηναϊκό στο 9ο λεπτό με τον Καρέλη να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στο τέρμα, μετά την προσωρινή επέμβαση του Στεφανάκου στο διαγώνιο σουτ του Νίνη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 16’ με τον Κάπελ να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Στο 27’ σωστά δεν μέτρησε το τέρμα του Μαρκόβσκι ως οφσάιντ, ενώ στο 41’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Ουάρντα από τον Ταυλαρίδη. Ο Κάπελ από την άσπρη βούλα νίκησε τον Στιλ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι στην εκπνοή του ημιχρόνου έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά ο Στιλ είπε «όχι» στο σουτ του Κάπελ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και άγγιξε την ισοφάριση στο 48’ με τον Μπεργκ, αλλά τρία λεπτά αργότερα (51’) έφερε το ματς στα ίσια. Από λάθος του Στεφανάκου, ο Μπεργκ γύρισε στον Καρέλη για το 1-1. Ο Καρέλης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 58’ πάλι από πάσα του Σουηδού, ενώ ο Στιλ ήταν σε ετοιμότητα στα σουτ των Κάπελ και Ουάρντα στο 65’ και στο 70. Από λάθος και πάλι της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μπεργκ έγινε κάτοχος και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Στις καθυστερήσεις, ο Στιλ με εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Ρουσκουσέδα.κράτησε τη νίκη για το «τριφύλλι».

Διαιτητής: Αν. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Κάπελ, Παπάζογλου- Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Λαγός

Παναιτωλικός (Λ.Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος (78΄ Ρουσκουσέδα), Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο (75΄ Καμαρά), Ουάρντα (86΄ Βιγιαφάνες).

Παναθηναϊκός (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (74΄ Σάντσεθ), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (74΄ Πέτριτς), Καρέλης, Μπεργκ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ