Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία της, επικρατώντας με ανατροπή της Φέγενορντ (1-2).

Οι Ολλανδοί μπήκαν μπροστά στο σκορ από τα πρώτα κι όλας λεπτά με γκολ του Μπέρχερ, δείχνοντας εξ αρχής πως θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 14ο λεπτό με πέναλτι, που κέρδισε ο Ολιβέιρα καιεκτέλεσε εύστοχα ο Τζόλης.

Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού είχε στηθεί στα 2/3 του γηπέδου, δυσκολεύοντας έτσι τη Φέγενορντ να βρει κενούς χώρους και να δημιουργήσει το παιχνίδι της. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, παρότι οι Ολλανδοί εξακολουθούσαν να έχουν τη κατοχή της μπάλας. Στο 52ο λεπτό, ο δικέφαλος του Βορρά βγήκε στην αντεπίθεση και ο Κούτσιας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, μετά από αδυναμία του τερματοφύλακα να υπολογίσει τη σέντρα του Μουργκ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ με τις αλλαγές: Ζίβκοβιτς (Πασχαλάκης 46′ ), Ροντρίγκο (Τέιλορ 46′ ), Βαρέλα (Μιχάι 60′ ), Μιχαηλίδης, Περέιρα (Βιεϊρίνια 46′), Εσίτι (Τσιγγάρας 60′ ), Σβαμπ (Κούρτις), Α. Ζίβκοβιτς (Μουργκ 46΄), Τζόλης (Ελ Καντουρί 46′), Καγκάβα (Βρακάς 60′ – Κωνσταντέλιας 84′ ), Ολιβέιρα (Κούτσιας 46′).

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος