Νίκη δια πυρός και σιδήρου για τη Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ – Εξέπληξε η Μπράιτον (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να αποδράσει (2-1) από την έδρα της Γουέστ Χαμ, χάρη στα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Τζέσι Λίνγκαρντ, αλλά και στη σωτήρια επέμβαση του Ντε Χέα σε πέναλτι. Ακάθεκτη η Μπράιτον, επικράτησε της Λέστερ με 2-1.

 

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε αποκτήσει ρυθμό έως το πρώτο μισάωρο.

Τότε, ο Σαΐντ Μπενραχμά υποδέχθηκε την μπάλα από τον Τζάροντ Μπόουεν και την έστειλε στα δίχτυα του Νταβίντ Ντε Χεα, σοκάροντας τους «κόκκινους διαβόλους». Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Μπρούνο Φερνάντες πραγματοποίησε εξαιρετική σέντρα στην μεγάλη περιοχή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σούταρε, με τον Φαμπιάνσκι να λέει «όχι» σε πρώτο χρόνο, αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει στο «ριμπάουντ», του οποίου έγινε αποδέκτης και πάλι ο Πορτογάλος αστέρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερες οι ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα τις έφερνε πιο κοντά στο τρίποντο και εν τέλει ήρθε από την πλευρά της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Στο 89ο λεπτό, ο Τζέσι Λίνγκαρντ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με υπέροχο τελείωμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ντάβιντ Ντε Χέα «μεταμφιέστηκε» σε… ήρωας, απόκρουσε πέναλτι του Νόμπλε και χάρισε το τρίποντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντίστοιχα, η Μπράιτον συνεχίζει ακάθεκτη τις καλές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, συνοδευόμενες με καλά αποτελέσματα. Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ επικράτησε με 2-1 επί της Λέστερ, χάρη σε γκολ του Νιλ Μωπαί με πέναλτι και του Ντάνι Γουέλμπεκ. Απ’ τις «αλεπούδες», ο Τζέιμι Βάρντι ήταν ο σκόρερ της ομάδας του, ενώ στο 67ο λεπτό ακυρώθηκε το γκολ της ισοφάρισης, που πέτυχε ο Αντεμόλα Λούκμαν, λόγω οφσάιντ.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος