Νέα νίκη για την Καλλιθέα, «καθάρισε» και τον Παναθηναϊκό με 1-0 (Highlights)

Στο πλαίσιο της λειψής 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super Leauge 2, η Καλλιθέα υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό Β στο μοναδικό ματς της ημέρας και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μανθάτης.

Με αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 18 βαθμούς και έπιασε τετράδα στην κατάταξη του Νότιου Ομίλου, διατηρώντας παράλληλα το καλό σερί που χτίζουν στην έδρα τους, ενώ από την άλλη μεριά, οι πράσινοι έμειναν στους 13 βαθμούς και την 9η θέση μέχρι στιγμής στη βαθμολογία.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του πρώην «ερυθρόλευκου», Γιώργου Μανθάτη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στο ντεμπούτο του, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των πρασίνων στην άμυνα και μετά την εξαιρετική σέντρα του Μουνιέ, άνοιξε το σκορ νωρίς για τους γηπεδούχους.

Ο Παναθηναϊκός Β θέλησε να αντιδράσει λίγο αργότερα και συγκεκριμένα έχασε καλή ευκαιρία στο 13, καθώς ο Τσιριγώτης σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Βοσνιάδης απέκρουσε.

Σε μια αντεπίθεση της Καλλιθέας στο 32ο λεπτό, η μπάλα κατέληξε στον Μουνιέ, ο οποίος με μια φοβερή έμπνευση, «τράνταξε» το δοκάρι του «τριφυλλιού», χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των φιλοξενούμενων έπεσε με την Καλλιθέα να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης. Στο 64′ μάλιστα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ παράβαση σύμφωνα με τον διαιτητή του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις του ματς, οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ο Βοσνιάδης απέκρουσε ξανά σουτ που επιχείρησε ο Τσιριγώτης από αρκετά πλεονεκτική θέση. Έτσι, η Καλλιθέα κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι συνθέσεις

Καλλιθέα: Βοσνιάδης, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Ντιμίτριους (68’ Νάτσης), Μπουλούλης, Σαντάνα (72’ Τσιντώνης), Μουνιέ (68′ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (42’ Κωστίκας).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (70’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (84’ Μπιλάλ), Καρβούνης (46’ Φρόκου), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (70’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Σαρδέλης (80’ Κούτσιας).

Eπιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος