Νέα Μαροκινή… εποποιία, “νοκ άουτ” η Πορτογαλία

Array

Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί έγινε η πρώτη αφρικανική χώρα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς κατάφερε να αποκλείσει την… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο (1:0), χάρη στο γκολ του Εν Νεσίρι από το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η Πορτογαλία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Μπρούνο Φερνάντες σέντραρε στην περιοχή, με τον Φέλιξ να πιάνει την κεφαλιά και τον Μπόνο να διώχνει σε κόρνερ. Τα επόμενα λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με το ρυθμό να είναι γρήγορος και τις δύο ομάδες να μην έχουν σημαντικές φάσεις.  Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προσπαθούσε να απειλήσει το Μαρόκο, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα των Αφρικανών ήταν… απροσπέλαστη.

Στο 31ο λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35′, ο Μπουφάλ “ταλαιπώρησε” την άμυνα της Πορτογαλίας, όμως το σουτ του ηταν αδύναμο. Στο 39ο λεπτό ο Γκερέιρο έκανε παράλληλη σέντρα, όμως το εν κινήσει σουτ του Φέλιξ πέρασε ψηλά άουτ. Στο 42′ το Μαρόκο άνοιξε το σκορ. Ο Ατιάτ-Αλά σέντραρε και ο Εν Νεσίρι πρόλαβε την έξοδο του Ντιόγκο Κόστα, σκοράροντας με σκαστή κεφαλιά. Στο 45+1′, ο Φερνάντες έκανε σέντρα-σουτ, με τον Μπόνο να αιφνιδιάζεται και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο ERTSports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος