«Μυθική» πεντάρα του Παναθηναϊκού στον Βόλο με ονειρεμένο Καρλίτος (highlights)

Ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον Βόλο (5-1) μέσα από την… αύρα της Λεωφόρου, και πήρε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Superleague Interwetten.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ιδανικό για το «τριφύλλι», καθώς στο 3ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Βόλου, Κλέιμαν έχασε την μπάλα από την πίεση του Καρλίτος και εκείνος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Ένα λεπτό αργότερα, οι «πράσινοι» κατάφεραν να σκοράρουν ξανά με τον Ιωαννίδη από σέντρα που έγινε από τα δεξιά. Η άμυνα του Βόλου δεν απομάκρυνε και ο 21χρονος επιθετικός κατάφερε να γυρίσει το σουτ και να νικήσει κι αυτός τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.

Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, ωστόσο οι «πράσινοι» συνέχιζαν να είναι ιδιαίτερα ταχείς στην επίθεση και προκαλούσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Παρά μερικές εκ των επεμβάσεων του Κλέιμαν, στο 34ο λεπτό, ο Καρλίτος πραγματοποίησε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά με εξωτερικό φάλτσο και ο Χατζηγιοβάνης έγραψε το 3-0, κινούμενος στο δεύτερο δοκάρι. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τέταρτο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτάλ, του οποίου είναι και το πρώτο με την πράσινη φανέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκιουλέν -μία εκ των αλλαγών του Βόλου- κατάφερε να μειώσει με την ομάδα του σε 4-1, ενώ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, «στριμώχνοντας» τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Όμως, παρά την υπεροχή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, ο Καρλίτος σημείωσε και πέμπτο γκολ για τους «πράσινους», καταγράφοντας και το 2ο προσωπικό του στην αναμέτρηση. Το 5-1 αποτέλεσε το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έβαλε «στοπ» στο νικηφόρο σερί του Βόλου.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος