Μπρέντφορντ-Άρσεναλ 2-0: Ήττα σοκ από τη νεοφώτιστη (video)

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με το αριστερό τη φετινή σεζόν, καθώς υπέστη ήττα σοκ από τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ.

Καλύτερη… επιστροφή στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 74 χρόνια και παρθενική εμφάνιση στην Premier League, δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Μπρέντφορντ. Οι «μέλισσες» γύρισαν με… κρότο στους «μεγάλους» της Αγγλίας και «τσίμπησαν» δύο φορές την Άρσεναλ (2-0) στο παιχνίδι με το οποίο «άνοιξε η αυλαία» της εφετινής Premier League.

Ο Σέρχι Κάνος στο 22’ έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας για λογαριασμό της Μπρέντφορντ, μετά τον Λεν Τάουνσεντ, ο οποίος είχε σημειώσει το τελευταίο τέρμα των Λονδρέζων τον Μάιο του 1947, δηλαδή πριν από 27.110 ημέρες!

Η ομάδα του Δανού Τόμας Φρανκ δεν φοβήθηκε ούτε… δευτερόλεπτο τους «κανονιέρηδες» που είχαν απλά μία φλύαρη κατοχή της μπάλας κι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Νόργκααρντ στο 73’, έπειτα από… πλάγιο άουτ του Χένρι, με την άμυνα της Άρσεναλ να «συλλαμβάνεται» κοιμώμενη απ’ την αρχή έως το τέλος της φάσης.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος