Μπαρτζώκας: «Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή και πιστή στις αρχές της» (Video)

Στην επιστροφή της αγωνιστικής δράσης στην Basket League, ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας, καθώς επικράτησε με 109-65 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τις διαφορές των παιχνιδιών στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague αντίστοιχα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κουίνσι Έισι με καλά λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ:

«Είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό τότε, ήμασταν πιο χαλαροί. Σήμερα προερχόμασταν από ήττα και ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός, πρόσθεσε:

«Είναι το μοναδικό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα φέτος. Είχαμε καλές συνεργασίες και κυκλοφορία με την μπάλα. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο για εμάς. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος και να πιστή στις αρχές της».

Για τη συνέχεια της ομάδας στην Euroleague δήλωσε:

«Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα, έχουμε ήδη προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας που είναι ένας στόχος μας και πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

Τέλος, σχολιάζοντας την απόδοση του Κουίνσι Έισι ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πω αν είμαι ευχαριστημένος σε ένα παιχνίδι που είναι στους 35 πόντους. Έχει 600 παιχνίδια στο ΝΒΑ ο Έισι και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον ρυθμό του και να μας βοηθήσει κι εκείνος».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος