Μπακασέτας: «Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της ζωής μου»

Για την τεράστια νίκη της Τράμπζονσπορ μέσα στην Πόλη επί της Γαλατάσαραϊ (2-1), αλλά και για το γκολ που πέτυχε, μίλησε στο «beIN SPORTS» της Τουρκίας ο Τάσος Μπακασέτας.

«Οι μέρες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολες», είπε ο «Μπάκα» και συνέχισε «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Στην συνέχεια επεσήμανε: «Είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι τα αποδυτήρια μ’ αυτούς τους παίκτες. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς μας. Την υποστήριξη που έχω σ΄ αυτή την ομάδα, δεν την είχα ποτέ στην ζωή μου. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες μέχρι τώρα, αυτή η υποστήριξη που λαμβάνω είναι πολύ σημαντική για μένα. Η ζωή είναι έτσι. Τα πράγματα δεν μπορεί να παίρνουν πάντα θετικη τροπή».

«Τη στιγμή που θα έρθουν οι δύσκολες μέρες είναι που πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και την ομάδα σου και μ’ αυτό τον τρόπο να γυρίσετε όλοι μαζί την κατάσταση. Αλήθεια ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της ζωής μου», υπογράμμισε και κατέληξε: «Χρειαζόμουν αυτό το γκολ, γιατί είχα καιρό να σκοράρω. Αλλά δεν αφορά μόνο εμένα, είναι επίσης για τους συμπαίκτες μου, για το προπονητικό επιτελείο και για τους φιλάθλους που μας υποστηρίζουν τόσο πολύ και τους ευχαριστώ όλους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος