Μπάιντεν σε Αντετοκούνμπο: «Είστε μια τρομερή οικογένεια» (video)

Δεν δίστασε να αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) οι πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο. Στην ομιλία του προς τιμήν της ομάδας, ο Τζο Μπάιντεν, έκανε ειδική αναφορά στον MVP των τελικών αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.

Αναλυτικά παρακάτω όσα είπε στην ομιλία του:

«Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές του 2020/21 του ΝΒΑ, τους Μιλγουόκι Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν κάτω με δύο ήττες, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε.

Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μιλγουόκι Μπακς (γελάει). Τώρα ξεκινάς! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο. Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων”.

Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Καλή τύχη. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είστε σήμερα εδώ».

Δείτε την ομιλία Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος