Μόντριτς: «Τίποτε καλύτερο από το να παίζω για την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχω βαρεθεί να κερδίζω»

Τον πρώτο της τίτλο για το νέο έτος κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Τζέντα επικρατώντας με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ.

Ένας εκ των σκόρερ της «Βασίλισσας», ο Λούκα Μόντριτς, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε πως δεν έχει βαρεθεί να κερδίζει τίτλους με τους Μαδριλένους, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αγωνίζετια κανείς για τη Ρεάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη μέσου:

«Δεν έχω βαρεθεί να κερδίζω. Αυτός ο σύλλογος μας δίδαξε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζουμε. Και μέχρι στιγμής δεν τα πάμε πολύ άσχημα. Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτε ακόμα. Είμαστε μόλις στα μισά της σεζόν. Και αν συνεχίσουμε έτσι, ίσως κερδίσουμε ακόμη ένα ή δύο τρόπαια. Εγώ, το απολαμβάνω όσο ποτέ πριν. Ακόμη περισσότερο τώρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα παραμείνεις σε κορυφαίο επίπεδο. Αλλά κάνω τα πάντα για να αντέξω. Για εμένα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζω για την Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίζω τίτλους. Εχω ήδη 18 τρόπαια σε εννέα χρόνια και συνεχίζω. Εχουμε καλές σχέσεις με τον σύλλογο, είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Οι επεκτάσεις συμβολαίων μας, χρειάζονταν πάντα δύο λεπτά για να κλείσουν, οπότε δεν με ανησυχεί πραγματικά αυτό».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος