Μοιράστηκαν οι βαθμοί στου Ρέντη, ισόπαλοι Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Χωρίς νικητή τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Handball Premier μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να τελειώνουν ισόπαλες 18-18.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και στα 60 λεπτά με τις δύο ομάδες να μας χαρίζουν πλούσιο θέαμα. Αμφότεροι στο τέλος είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς όμως οι δύο τερματοφύλακες, ο Κοτανίδης από την μία και ο Μπουκοβίνας από την άλλη, κράτησαν την ισοπαλία.

Το ματς

Το ντέρμπι ξεκίνησε με πολύ ωραίο γρήγορο ρυθμό και κόντρα επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε δύο φορές στο ξεκίνημα με ισάριθμα γκολ του Βύρωνα Παπαδόπουλου με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με Ουγκάλδε και Τζηρά.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν ξανά με Μοντόρο με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει ξανά με τον Μπεριά. Με το τρίτο γκολ του Βύρωνα Παπαδόπουλου η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη πήρε και πάλι προβάδισμα με την Ένωση να ισοφαρίζει με τον Μπεριά.

Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο μέχρι το 9-9 και τη νέα ισοφάριση του Τζηρά. Στο τελευταίο τετράλεπτο η Ένωση πάτησε γκάζι και με Πλάθα, Μπεριά και Ουγκάλδε έφτασε στο 9-12 με τον Ολυμπιακό να μειώνει στο γκολ (11-12).

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 11-13 στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με γκολ του Μόγια με τον Ολυμπιακό να μειώνει με τον Οστρούτσκο. Λίγο αργότερα ο Τερλέτσκι απέκρουσε πέναλτι του Τζηρά αλλά ο Μπεριά έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ένωση.

Με δύο σερί εύστοχα πέναλτι του Βύρωνα Παπαδόπουλου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 15-15 στο 17ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Με γκολ του Γαρύφαλλου Μπάγιου ο Ολυμπιακός προσπέρασε με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με τον Μπεριά. Με σκορ στο 18-17 η ομάδα του Πειραιά έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Κοτανίδη να αποκρούει το πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Ο Τζηράς ισοφάρισε σε 18-18 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι με το ματς να ολοκληρώνεται με αυτό το σκορ.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 18-18

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 5-5, 8-8, 9-9, 11-12 (ημ.), 12-13, 13-15, 13-15, 16-16, 18-17, 18-18

Ολυμπιακός: Κοτανίδης, Κουκουλάς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Μπούντιτς, Τερλέτσκι, Παπαδημητρίου, Κανδύλας, Μπάγιος 3, Παπαδόπουλος 7, Δομπρής 1, Αραπακόπουλος 2, Πασσιάς, Μοντόρο 3, Μιχαηλίδης, Οστρούτσκο 2.

ΑΕΚ: Ουγκάλδε 3, Πλάθα 1, Μόγια 1, Μπριάτκα, Τζηράς 4, Αραμπατζής, Λέμος 1, Ηλιόπουλος 1, Μπεριά 5, Μπετζιλαλί, Μυλωνάς, Καλόμοιρος 2, Νικολαΐδης, Μπουκοβίνας, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος