Μοιρασιά (1-1) στη Νεάπολη για Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης (highlights)

Ιωνικός κι Αστέρας Τρίπολης «κόλλησαν» στο 1-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague 1 και παρέμειναν «συγκάτοικοι» στους δέκα πλέον βαθμούς.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγή προς τη μνήμη του Πέτρου Γιάμαλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τρίτη (16/11) στο δυστύχημα του ΗΣΑΠ.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε από την πλευρά των Αρκάδων, μετά από σουτ του Σίτο και απόκρουση του Χουτεσιώτη. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να ελέγξουν την κατοχή του παιχνιδιού και έβρισκαν τρόπο να απειλήσουν μέσω στατικών φάσεων. Εν αντιθέσει, ο Ιωνικός αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός, καθώς στο 14ο λεπτό -στην πρώτη του καλή ευκαιρία-, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Λένις έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τουράμ βγήκε στην πλάτη του Βαλιέντε και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Εν συνεχεία, όμως, με νέα στατική φάση, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό, ο Τιλίκα εκτέλεσε άψογα το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του σε καλή θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχναν διάθεση για ένα δεύτερο γκολ. Στο 48ο λεπτό, ο Μπενίτο έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σίτο, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Ισπανός επιθετικός πάτησε στην περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο το σουτ που πραγματοποίησε ήταν «χλιαρό» για τον Χουτεσιώτη. Μετά από πολύ ώρα αγώνα, ο Ιωνικός έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα από το κόρνερ που κέρδισε στο 56ο λεπτό. Ο Αστέρας κρατούσε την μπάλα στην κατοχή του, χωρίς να πραγματοποιεί τελικές, ενώ οι γηπεδούχοι αναζητούσαν την αντεπίθεση για να φανούν απειλητικοί. Τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα αποδείχθηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον, αμφότερες οι ομάδες είναι δίχως νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές. Ο Ιωνικός νίκησε τελευταία φορά στο Περιστέρι με 2-0 τον Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Συνθέσεις

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Καμπράλ, Λενίς, Άοσμαν, Τουράμ 

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνο, Ατιένθα, Αλβάρες, Βαλιέντε, Τιλίκα, Σίτο, Ριέρα, Σόνι, Μπενίτο 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος