MLS: «Έφυγε» από την ζωή 25χρονος πρώην παίκτης της Τότεναμ

Η Charlotte FC ανακοίνωσε τον θάνατο του Άντον Γουόκς, που έπαιζε στην ομάδα ως κεντρικός αμυντικός, σήμερα 19 Ιανουαρίου 2023. Ο 25χρονος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Τότεναμ μέχρι και το 2019.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε από τις αρχές αναίσθητος, μετά από την σύγκρουση του σκάφους του με ένα άλλο, στην περιοχή κοντά στο Miami Marine Stadium. Οι γιατροί που τον βρήκαν του έκαναν τεχνητή αναπνοή όμως χωρίς επιτυχία, με τον Άγγλο να αφήνει την τελευταία του πνοή το νωρίς το πρωί.

MLS: «Έφυγε» από την ζωή 25χρονος πρώην παίκτης της Τότεναμ
Ο Άντον Γουόκς φορώντας την φανέλα της Τότεναμ, ενάντια στον Πάουλο Ντιμπάλα

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του Άντον Γουόκς, ενός πραγματικά απίστευτου πατέρα, στοργικού ανθρώπου και ενός εξαίρετου ανθρώπου», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Συνέχισε λέγοντας:

«Ο Άντον ενσάρκωσε αυτό που σημαίνει να είσαι μέλος της ομάδας μας και ολόκληρης της κοινότητάς μας θρηνεί για αυτήν την τραγωδία.

Ο αντίκτυπος που είχε στα αποδυτήρια και σε όλη τη Σάρλοτ δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Σκεφτόμαστε την υπέροχη οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα την υποστηρίξουμε πλήρως με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος