Μήτογλου: «Πρέπει να είμαστε σκληροί, είμαι πάντα ευγνώμων στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (04/03) στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα ως αντίπαλος με το «τριφύλλι» και δήλωσε πως νιώθει ευγνώμων για όσα του έχει χαρίσει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ της Αρμάνι, μετά το χειρουργείο που έκανε έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση δυναμικά και τόνισε πως οι Ιταλοί πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

«Θα αντιμετωπίσω μία ομάδα που θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτά που έκανε για εμένα και τις όμορφες αναμνήσεις που μοιράστηκα με συμπαίκτες και προπονητές».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ πρόσθεσε:

«Θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ ταλαντούχους αθλητές και παραδοσιακά πρωταγωνιστικό ρόλο στη Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά. Για εμένα προσωπικά, θα είναι χαρά που θα δω πολλούς φίλους μου και θα αντιμετωπίσω μία ομάδα που θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτά που έκανε για εμένα και τις όμορφες αναμνήσεις που μοιράστηκα με συμπαίκτες και προπονητές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος