Μίλαν – Γιουβέντους: Δίχως νικητή ξανά ο ιταλικός «εμφύλιος»

Μίλαν και Γιουβέντους «κόλλησαν» στο 0-0 για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στη Serie A, επαναλαμβάνοντας το αποτέλεσμα (1-1) του πρώτου γύρου.

Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν για ακόμη μία φορά με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, αλλά και με την 3η και 5η θέση αντίστοιχα στη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το ματς:

Η «Γηραιά Κυρία» μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, κάνοντας εξ αρχής αισθητή την παρουσία της στην εστία του Μενιάν. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 12ο λεπτό, όταν ο Κουαδράδο προσποιήθηκε και σουτάρε, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Γάλλου τερματοφύλακα. Στο 20′ ήταν η σειρά των «ροσονέρι» να απειλήσουν. Ο Λεάο έκανε υπέροχο «τριγωνάκι» με Μεσίας και Ζλάταν για να εκτελέσει πάνω στον Σέζνι που ήταν σε ετοιμότητα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως ιδιαίτερη ένταση, καθώς αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν προσεκτικές στην ανάπτυξή τους.

Η ίδια… ιστορία συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Οι δύο ομάδες έδειχναν «άτονες» στον τρόπο παιχνιδιού τους και δεν απειλούσαν υπό καλές προϋποθέσεις. Στο 69′, ο Ζιρού έπιασε ωραία σκαστή κεφαλιά και «ταρακούνησε» τον ρυθμό του παιχνιδιού, ωστόσο ο Σέζνι πρόλαβε να μπλοκάρει. Έκτοτε, ο ρυθμός στον αγώνα έπεσε κι άλλο και το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Κρούνιτς, Τονάλι, Μεσίας, Ντίαθ, Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Ντιμπάλα, Μοράτα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος