ΜιΚέιλα Σκίνερ: Η αθλήτρια που πέρασε από το άδοξο φινάλε στο αργυρό μετάλλιο λόγω Μπάιλς

Πριν από μία εβδομάδα, επρόκειτο να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αριζόνα· την Κυριακή (01/08), κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική.

Μαζί με την εμπειρία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε ολοκληρωθεί και η επαγγελματική της καριέρα ως αθλήτρια· δεν είχε προκριθεί σε κανέναν τελικό, έχοντας να θυμάται μονάχα τη συμμετοχή της. Στην αρχή, ήταν συντετριμμένη· ωστόσο, σε διάστημα μερικών ημερών φαίνεται πως είχε προσαρμοστεί στην ιδέα του τέλους, επαναφέροντας το χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Λίγο αργότερα, έλαβε ένα μήνυμα από τη φίλη & συναθλήτριά της, Σιμόν Μπάιλς· την καλούσε να αγωνιστεί στη θέση της, καθώς η ψυχολογική κατάσταση της κορυφαίας αθλήτριας δεν της επέτρεπε να δώσει το παρών. Με την αβεβαιότητα στο στάτους της Μπάιλς, η Σκίνερ αντιλήφθηκε πως είχε ακόμη μία ευκαιρία για διάκριση· στην τελευταία της παράσταση.

Το Σάββατο (31/07) γνωστοποιήθηκε επίσημα ότι η Μπάιλς θα απείχε και από τον τελικό της κατηγορίας του άλματος· η 24άχρονη είχε ήδη αποδεχθεί την πρόκληση, αναμένοντας μία τελευταία στιγμή λάμψης.

Μόλις επιβεβαιώθηκε πως κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, η Μπάιλς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία της «κολλητής» τους.

Ζήστε ξανά μέσω της γκαλερί του ertnews.gr, το εξαιρετικό πρόγραμμα της ΜιΚέιλα Σκίνερ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος