Μια απίστευτη σύμπτωση: Η Κρεμονέζε «χρίζει» πρωταθλήτρια τη Νάπολι όπως και το 1986!

Η Κρεμονέζε νίκησε μέσα στο «Στάντιο Ολίμπικο» την Ρόμα με σκορ 1-2, παίρνοντας το 1 από τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος Ιταλίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό, όμως αν καταφέρει να κερδίσει το Κύπελλο θα παίξει στο Europa League, ακόμα και αν βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Όμως κάτι άλλο «τρελό» συμβαίνει, όσον αφορά την μεγάλη πρόκριση αυτή της Κρεμονέζε. Η τελευταία φορά που η ομάδα βρέθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας ήταν το μακρινό 1987, πριν από 36 χρόνια. Εκείνη την χρονιά, στην οποία η Κρεμονέζε βρισκόταν στα ημιτελικά, η Αργεντινή είχε καταφέρει να κερδίσει το Μουντιάλ του 1986 με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και η Νάπολι με οδηγό τον ίδιο άνθρωπο, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Φέτος λοιπόν, η Αργεντινή έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, με τον πρωταγωνιστή να είναι ο Λιονέλ Μέσι. Η Νάπολι φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει ήδη την νικήτρια του φετινού πρωταθλήματος Ιταλίας, καθώς έχει ήδη 13 πόντους διαφορά από την δεύτερη Ίντερ. Μάλιστα ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας είναι ο Γεωργιανός Κβίτσα Κβαρατσχέλια, στον οποίον οι οπαδοί έχουν δώσει το ψευδώνυμο «Κβαραντόνα», φυσικά αναφερόμενοι στον θρύλο της ομάδας.

Είναι λοιπόν η κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή, η πρόκριση της Κρεμονέζε και η εξαιρετική πορεία της Νάπολι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μέρος ενός «σχεδίου» που επαναλαμβάνεται μετά από 36 ολόκληρα χρόνια ή είναι όλα απλώς μια σύμπτωση;

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος