Μετατέθηκε για τις 26/7 η κλήρωση της Σούπερ Λίγκα

Προγραμματίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (26/07), στις 20:30 στο χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon, στον Άλιμο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γ.Σ. του συνεταιρισμού, με βασικό θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Η Λίγκα αποφάσισε να δώσει παράταση μίας εβδομάδας στις ομάδες-μέλη της, επειδή βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες, NOVA και COSMOTE TV, για την υπογραφή τηλεοπτικών συμβολαίων.

Αυτό, βεβαίως, σημαίνει πως το θέμα της κεντρικής διαχείρισης παραπέμπεται στις καλένδες, τουλάχιστον για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι σύλλογοι κινούνται ατομικά πια, περίπου ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος καθώς δεν υπήρχε πρόσφορο πεδίο για συνεννόηση, μιας και στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δεν υπήρξε εξαρχής ομοφωνία.

Ακόμη ένας λόγος που υπαγόρευσε τη μετάθεση της κλήρωσης κατά μία εβδομάδα είναι η διευκόλυνση του συνεταιρισμού στους κλειδάριθμους για τον καθορισμό του τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς οι πάροχοι φέτος θα είναι, όπως όλες οι ενδείξεις κατατείνουν, δύο.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος