Μέσι, Κριστιάνο και Σουάρες οι υποψήφιοι για τον κορυφαίο της σεζόν 2014-2015

Δύο παίχτες της Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες και ένας της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι τρεις υποψήφιοι για να ανακηρυχτούν σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή των διοργανώσεων της UEFA της περιόδου 2014-15, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.

Μεγάλο φαβορί θεωρείται και είναι ο Λιονέλ Μέσι που είχε κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο το 2011, καθώς οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του τρεμπλ. Από κοντά και ο Λουίς Σουάρες που πρωτοεμφανίζεται να διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου παίχτη, ενώ ανάμεσα στους «μπλαουγκράνα» βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν ο νικητής στο περσινό διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 27 Αυγούστου στο Μονακό, στο περιθώριο της κλήρωσης για τους ομίλους του Champions League.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, UEFA

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος