Με το… δεξί η Μπενφίκα

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 58΄, λόγω της αποβολής του Γκονσάλβες, η Μπενφίκα κατάφερε να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας για τη σεζόν σεζόν 2021/2022, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 επί της Μορεϊρένσε.

Οι Λουζιτανοί, που την περασμένη Τρίτη πέρασαν από τη Μόσχα με 2-0 επί της Σπαρτάκ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League έκαναν το 2Χ2 στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών τους και πάλι με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια τους.

Στο 9΄ ο Λούκας Βερίσιμο και στο 19΄ ο Βάλντσμιντ έδωσαν προβάδισδμα δύο τερμάτων στους «Αετούς» της Λισαβόνας, αλλά στο 30΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ράφαελ Μάρτινς. Πίεσαν στο β΄ μέρος για την ισοφάριση, αλλά η άμυνα της Μπενφίκα πήρε… άριστα και η ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς έφυγε με το «διπλό».

Στην πρεμιέρα της Primeira Liga σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σπόρτινγκ Λισ.-Βιζέλα 3-0

Αρούκα-Εστορίλ 0-2

Μορεϊρένσε-Μπενφίκα 1-2

Μαρίτιμο-Μπράγκα 7/08

Γκιμαράες-Πορτιμονένσε 8/8

Τοντέλα-Σάντα Κλάρα 8/8

Πόρτο-Μπελενένσες 8/8

Πάσος Φερέιρα-Φαμαλικάο 8/8

Ζιλ Βισέντε-Μποαβίστα 9/8

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος