Με επική ανατροπή για την Γιουβέντους, έβαλε 4 γκολ σε 8 λεπτά και κέρδισε 3-4 την Ρόμα! (highlights)

Σε ένα απίστευτο ματς η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει με 3-4 τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» σε ματς για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Μουρίνιο… «αυτοκτόνησε», καθώς βρέθηκε μπροστά με 3-1, παρόλα αυτά οι «μπιανκονέρι» έφεραν «τούμπα» το ματς μέσα σε 8 λεπτά και πήραν ένα σπουδαίο «διπλό», το οποίο τους φέρνει στο -3 από την 4η θέση και την έξοδο στο Champions League.

 

«Ήρωας» για τη «βέκια σινιόρα» ο γκολκίπερ της (και πρώην παίκτης της Ρόμα), Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Πελεγκρίνι στο 83′ κι έκανε άλλη μία απίστευτη απόκρουση σε σουτ του Μαγιοράλ στο 88′.

Η Ρόμα προηγήθηκε με τον Έιμπραχαμ, όμως η Γιουβέντους (αν κι έχασε με τραυματισμό τον Κιέζα) ισοφάρισε στο 18′ με τον Ντιμπάλα. Η ομάδα της Ρώμης ξεκίνησε εντυπωσιακά το δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1 ως το 53′ χάρις σε δύο γκολ των Μιχιταριάν και Πελεγκρίνι, όμως η Γιουβέντους δεν παρέδωσε τα… όπλα.

Με μία απίστευτη αντεπίθεση και τρομερή αποτελεσματικότητα έφτασε σε μία απίθανη ανατροπή, με σκόρερ τους Λοκατέλι, Κουλουσέφσκι και Ντε Σίλιο, σημειώνοντας την πρώτη νίκη της για το 2022.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος