Μασούρας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, βάλαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν» (vid)

Ο Ολυμπιακός τα… βρήκε σκούρα ενάντια στον μαχητικό Παναιτωλικό, αλλά με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος σκόραρε δις (90+3′ και 115′), επικράτησε με 3-1 ύστερα από παράταση και πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου, στο «θρίλερ» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο πρωταγωνιστής των Πειραιωτών, Γιώργος Μασούρας, μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε στην πρόκριση επί του Παναιτωλικού και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Είχαμε συζητήσει για τον Παναιτωλικό, είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, μας είχε δυσκολέψει και στο πρωτάθλημα ενώ είχαμε ηττηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου. Ήμασταν σίγουροι ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ξέραμε την εξέλιξη, προφανώς δεν θέλανε να φτάσουμε στην παράταση ή τα πέναλτι. Είχαμε την τύχη να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και να περάσουμε».

Για το στατιστικό που όταν σκοράρει ο ίδιος κερδίζει η ομάδα του ανέφερε:

«Δεν το σκέφτομαι αυτό, δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να σκοράρω για να κερδίσει η ομάδα, πάντα θέλω να σκοράρω για να βοηθάω να φτάσουμε στον στόχο μας… Είναι ένα ωραίο στατιστικό, ελπίζω να συνεχίζω να σκοράρω και αν έρχεται και η νίκη ακόμη καλύτερο».

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και Αταλάντα στο Europa League είπε:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτόν τον μήνα… Βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά ανταπεξέρχονται, είναι πανέτοιμοι, είδαμε και σήμερα τα παιδιά που δεν έχουν πολλά παιχνίδια πόσο ωραία ανταπεξήλθαν στον αγώνα που είχε και μεγάλη διάρκεια, πολύ σημαντικό αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα  και την Πέμπτη να πάμε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε απέναντι στην Αταλάντα και να περάσουμε στην επόμενη φάση, γιατί είναι στόχος μας προφανώς η επόμενη φάση στο Europa League».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος