Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε καλά, θα μας γίνει μάθημα το ματς αυτό» (video)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στη «Ριζούπολη» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 0-0.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» , Πέδρο Μαρτίνς, συνεχάρη τον Απόλλωνα για την άμυά του, ενώ δήλωσε πως ο αγώνας αυτός πρέπει να γίνει μάθημα για την ομάδα του ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, γιατί και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν. Αφήναμε τα πράγματα να συμβαίνουν και αντιδρούσαμε σε αυτά, δεν δημιουργούσαμε εμείς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής:

«Αφήναμε το χρόνο να περνά χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε πολύ καλά».

Για το αν κρατάει κάτι από αυτό το παιχνίδι, είπε:
«Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, για μένα, το τεχνικό τιμ και τους πάντες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Όσο για τη νέα έξαρση της πανδημίας, ανέφερε:

«Η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλη την κοινωνία, φυσικά τον Ολυμπιακό και πάλι τους φιλάθλους. Είναι λογικό να μη μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν πίεσε αρκετά για να φτάσει στο στόχο του και ο αντίπαλος άντεξε αυτή την πίεση».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος