Μαρτίνς: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αντιδράσουμε»

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς, ο τεχνικός των ΠειραιωτώνΠέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε την ήττα αυτή στις δηλώσεις του ως ένα καλό «μάθημα» και τόνισε πως στα επόμενα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Σήμερα επηρέασε το αποτέλεσμα η είσοδος στο β’ ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο γκολ, ήμασταν κακοί. Απόψε (σ.σ. 10/08) πήραμε σημαντικό μάθημα, πρέπει να είμαστε πιο καλοί, πιο δραστήριοι, πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε και αξίζει να το πάρουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πρέπει να αντιδράσουμε απ’ την αυριανή προπόνηση. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο μας, έχουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, μας παρέχονται όλες οι συνθήκες. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν.

Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε ότι τα πράγματα μπορεί να μας χαρίζονται, όμως δεν είναι έτσι. Δεν μένει κάτι άλλο απ’ το αντιδράσουμε να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε. Μέσα απ’ τη δουλειά έχουν έρθει οι επιτυχίες μας. Να είμαστε προσγειωμένοι και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε».

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος