Μαρτίνς: «Αυτός ο Ολυμπιακός θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της σπουδαίας νίκης του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, εξέφρασε την ικανοποίηση του, αποθεώνοντας την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύαμε στη νίκη, δεν ξέραμε το εύρος της και πώς θα έρθει. Τα νούμερα δείχνουν πως ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ είχαν αξιοποιηθεί, θα ήταν διαφορετικό ματς. Όπως διαφορετικό θα ήταν αν δεν βάζαμε νωρίς γκολ. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και ήταν δίκαιη και όμορφη νίκη»

Για την ενδεκάδα και τον Μπα στη θέση του δεξιού μπακ: 

«Η επιλογή της ενδεκάδας έγινε με πολλή δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Παίζει με επιθετικούς παίκτες μπροστά, ξέραμε ότι θα ασκήσει πίεση. Χρειαζόμασταν τον Μπα σε αυτή τη θέση, παρότι δεν είναι η φυσική του, για να μπορεί να αντισταθεί στην πίεση και σε ένα γήπεδο ζεστό. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο, θέλαμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπα. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, η επιλογή λοιπόν είχε να κάνει με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τη συνεργασία του Τικίνιο με τον Αραμπί:

«Είναι ευχάριστο που έχω τόσους παίκτες σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και ο Βαλμπουενά και ο εκτελεστής Αραμπί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και όλοι θα χρησιμοποιηθούν. Η ομάδα αυτή θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Τικίνιο είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη φάση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος