Marca: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προπονήθηκε με τις αλλαγές, ήθελε να είναι με τους βασικούς

Array

Το δράμα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Εθνικής Πορτογαλίας φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους άλλους 16 που δεν ξεκινάνε βασικοί στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλοντας να γυμναστεί με τους 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα ενάντια της Ελβετίας, που τελείωσε 6-1 με τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο, Γκονζάλο Ράμος, να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Οι συμπαίκτες του ήταν εμφανώς έκπληκτοι, καθώς ο ίδιος φαινόταν πανέτοιμος και σε καλή κατάσταση, ώστε να προπονηθεί.

Φυσικά ο αγώνας με την Ελβετία φαίνεται πως δικαίωσε την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Ρονάλντο στον πάγκο, με τον επιθετικό της Μπενφίκα, Γκονζάλο Ράμος, να έχει τρία γκολ και μία ασίστ στον χθεσινό αγώνα. Ο Ρονάλντο έπαιξε για 20 λεπτά, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό, μην μπορώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Υπενθυμίζεται πως ο λόγος που ο Ρονάλντο δεν είναι βασικός στην ενδεκάδα, αλλά ούτε φοράει το περιβραχιόνιο της Πορτογαλίας, είναι λόγω ενός θερμού επεισοδίου με τον Φερνάντο Σάντος, όταν ο προπονητής τον αντικατέστησε στον αγώνα με την Νότιο Κορέα, κάτι που δεν άρεσε στον Πορτογάλο σταρ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος