Marca: «Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Πλήρης ανατροπή διαφαίνεται στην -φερόμενη ως βέβαιη- ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Marca”, η οποία χαρακτηρίζει «σχεδόν αδύνατη» την παραμονή του Αργεντινού στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, οι «λεπτομέρειες» που απέμεναν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν ήταν μικρές. Σήμερα υπήρξε γεύμα εργασίας μεταξύ διοικούντων την Μπαρτσελόνα και εκπροσώπων του παίκτη, το οποίο κατέληξε σε αδιέξοδο.

«Ο Αργεντινός αυτή τη στιγμή είναι πιο μακριά από ποτέ από την ανανέωση με την Μπαρτσελόνα και ο Ζοάν Λαπόρτα το γνωρίζει», γράφει χαρακτηριστικά η “Marca”, που προσθέτει ότι οι Καταλανοί αναζητούν τον τρόπο επικοινωνιακής διαχείρισης της αποχώρησης του Μέσι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος