Μάντζιος: «Επικίνδυνη ομάδα η Αστάνα – Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι»

Ο Άκης Μάντζιος μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις, αναφορικά με την αντίπαλο του Άρη, τονίζοντας την ετοιμότητα της ομάδας του για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Ο 51χρονος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανέλυσε στους εκπροσώπους του Τύπου τις σκέψεις του για την πρώτη αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Αστάνα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά ανέφερε: «Προετοιμαστήκαμε από την πρώτη μέρα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα γι’ αυτόν είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας που, ίσως, παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει άγχος. Προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάνουμε τόσο καιρό. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε».

Εν συνέχεια, για το αν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του είπε: «Γνωρίζετε ότι σε κάποιες θέσεις δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές. Έχουμε ένα κενό ακόμα, θα αποφασίσουμε αύριο. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

Για την Αστάνα, επεσήμανε: «Είναι μια καλή ομάδα, με αγωνιστικό ρυθμό. Έχει επιθετικές αρετές, γίνεται επικίνδυνη από το κέντρο και μπροστά, αλλά απ’ ό,τι έχουμε δει, δέχεται και εύκολα γκολ. Έχουμε πάρει πολλά δείγματα από την Αστάνα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Τέλος, για το κεκλεισμένων των θυρών «Astana Arena», είπε: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι δεν θα έχουν υποστήριξη οι παίκτες της Αστάνα. Ο κόσμος του Άρη δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα και αναμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας την άλλη εβδομάδα. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θετικό έρθει, είναι στα συν. Όμως τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος