Μάντζιος: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε – Όλα τα παιχνίδια γυρίζουν»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα του Άρη από την Αστάνα με 2-0, ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 51χρονος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Αρχικά ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε ή αυτό που αξίζαμε με βάση την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ξεκινήσαμε με μεγάλες ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και σε ακόμα ένα παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Ελέγξαμε τον ρυθμό, παρότι οι αντίπαλοι είχαν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό».

Και συμπλήρωσε πως: «Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, φεύγεις με άδεια χέρια. Υπάρχει πίστη στην ομάδα μας».

Για το τι χρειάζεται να πράξει η ομάδα του στον επαναληπτικό, επεσήμανε: «Όλα τα παιχνίδια γυρίζουν. Θα ηρεμήσουμε, θα συγκεντρωθούμε και πιστεύω ότι θα έχουμε επιστροφές παικτών. Ο Ματέο (σ.σ Γκαρσία) έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Θα δούμε όταν γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε αδυναμία πριν το παιχνίδι λόγω ίωσης. Ελπίζουμε και στη μπλε κάρτα του Φαμπιάνο Λέισμαν, για να έχουμε επιπλέον λύσεις στα μπακ».

Ο Εμάνουελ Σάκιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη, λέγοντας: «Είμαστε απογοητευμένοι, φυσικά. Είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες να πάρουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε και να αγχώσουμε τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε γκολ από μακριά, χωρίς επιθετικούς συνδυασμούς. Υπάρχει θυμός στα αποδυτήρια και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα», είπε ο Αυστριακός αμυντικός για να καταλήξεις: «Όσον αφορά τη ρεβάνς, αν βρούμε γρήγορα ένα γκολ και έχοντας τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος