Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνάντηση Έρικ τεν Χαγκ με τον ατζέντη του Μάρκο Ρόις

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ, σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymail είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Γερμανού επιθετικού μέσου Μάρκο Ρόις.

Λίγα είναι γνωστά για το τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι κάποια στιγμή οι 2 τους μιλήσαν για το συμβόλαιο του Ρόις το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου ο Μάρκο Ρόις ίσως φύγει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έπειτα από 11 χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ τεν Χαγκ θέλουν να αποκτήσουν τον Γερμανό παίκτη, ώστε να βοηθήσει με τις ικανότητες του στον επιθετικό τομέα της ομάδας. Στο κυνήγι του Ρόις έχει μπει και η Αλ Νασρ, η ομάδα που αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πάντως ο ίδιος ο Ρόις, όσον αφορά το μέλλον του δήλωσε: «Για αυτό έχω ατζέντη, αυτός ασχολείται με τέτοια θέματα. Εγώ έχω ακόμα μισό χρόνο στο συμβόλαιό μου, θα σκεφτώ τι θα κάνω. Θα το συζητήσω και με τον ατζέντη μου και τι θα κάνω. Θα δούμε τι με περιμένει στο μέλλον».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος