Λουτσέσκου: «Ήμασταν ηλίθιοι με τον Βόλο, να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα με την Κοπεγχάγη» (video)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επεσήμανε πως «σκέφτομαι αποκλειστικά το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και όχι αυτό που ακολουθεί».

Ο Ρουμάνος εντόπισε τον βασικό στόχο του «Δικεφάλου του Βορρά» δίχως να έχει την πεποίθηση πως το ματς με τον Βόλο (4-4) πρόκειται να επηρεάσει τους παίκτες του, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Αναλυτικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε:

«Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι μπροστά μας έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά δεν τίθεται θέμα διαχείρισης, μονάχα να παρουσιάσουμε μια φρέσκια ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα».

«Ο κύριος στόχος είναι να αντιληφθούμε ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστούν και να παλέψουν για τη νίκη. Οι αντίπαλοι είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, μια ομάδα με ενέργεια, επιθετικότητα, εντός έδρας παίζουν με ενθουσιασμό, πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι»

«Ο κόσμος αναλύει μόνο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο. Πρέπει να το αναλύσουμε όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα. Ήμασταν ηλίθιοι που δεν κερδίσαμε τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε στο 4-1, αυτό μας κόστισε, δεχθήκαμε τρία γκολ χωρίς να μας πιέσουν, από λάθη μας».

«Δεν ήταν ένα παιχνίδι που δεν κάναμε ευκαιρίες πριν από το 4-2, πριν από το 4-3 και μετά το 4-4 και αυτό είναι το θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε. Είμαστε μακριά από το σύνολο που θέλουμε να είμαστε, να έχουμε την ωριμότητα, όμως τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε την ομάδα και τον χαρακτήρα μας. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δε θα υπάρχει έπειτα από έξι μήνες, όταν όλοι θα έχουν ωριμάσει και προσαρμοστεί στα ζητούμενά μας».

Τι πρέπει να έχει περισσότερο ο ΠΑΟΚ για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κοπεγχάγη: «Τεράστιο πνεύμα ώστε να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα και 100% υπευθυνότητα από όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο αντίπαλος δημιουργεί πολλούς χώρους, στο επιθετικό τρίτο της έχει πολλούς παίκτες, πρέπει να είμαστε και εμείς το ίδιο επιθετικοί για να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης για να έχουμε την κατοχή και να αντιδράσουμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πάντα ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, έχει μεγάλη ενέργεια. Το ποδόσφαιρο έχει δημιουργηθεί για να παίζεται μπροστά σε κόσμο».

Για τη βαθμολογική σημασία του ματς: «Όπως και η Κοπεγχάγη έτσι και εμείς θέλουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η δεύτερη θέση σου δίνει το εισιτήριο για να συνεχίσεις στην διοργάνωση. Η κατάσταση στον όμιλο είναι ανοικτή. Υπάρχουν τρεις ομάδες που κυριαρχούν στα εθνικά πρωταθλήματά τους και θα παλέψουν για τις δύο θέσεις. Όποια ομάδα χάσει βαθμούς απέναντι στη Λίνκολν θα έχει πρόβλημα για την πρόκριση. Είναι ένα έξτρα κίνητρο να έχεις τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα, είναι διαφορετικό να δίνεις ένα παιχνίδι κάθε επτά μέρες. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Απλή είναι η κατάσταση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος