Λουτσέσκου: «Η ομάδα μας δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη – Ψάχνουμε τους αυτοματισμούς μας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τις εντυπώσεις του από το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Χέρακλες (νίκη 2-1).

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε τόσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, όσο και για παίκτες των «ασπρόμαυρων», ενώ ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 52χρονος προπονητής:

Για το ματς με τη Χέρακλες και την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας: «Μετράει το αποτέλεσμα, αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο η προετοιμασία. Είναι διαφορετική η φιλοσοφία της προπόνησης. Άλλη ομάδα «μετράει» τα φιλικά και άλλη δεν τα υπολογίζει τόσο. Ναι, πάντα θέλεις τη νίκη, απλά, την επόμενη μέρα, την αφήνεις πίσω. Είναι διαφορετικά παιχνίδια τα δυο τελευταία που δώσαμε (σ.σ. η προηγούμενη από αυτή με τη Χέρακλες ήταν η δοκιμασία με τη Σαρλερουά). Είχαμε και στα δυο την ίδια νοοτροπία. Μου άρεσε, διότι είχαμε οργάνωση και όταν είχαμε την μπάλα, αλλά και όταν δεν την είχαμε. Είχαμε στο μυαλό μας το να ελέγξουμε το παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά. Ακόμα γίνονται κάποια λάθη, υπάρχουν αντιδράσεις που δεν τις θέλουμε, αλλά είναι λογικό να υπάρχουν αυτές , γιατί δεν είμαστε φρέσκοι. Ψάχνουμε τους αυτοματισμούς μας. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι οι παίκτες μας αρχίζουν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Είμαι ικανοποιημένος και από το επίπεδο των αντιπάλων, διότι έπαιξαν με διάθεση να μας πιέσουν. Ένα στυλ παιχνιδιού που ίσως δε θα το βρούμε στην Ελλάδα».

Για τους Αμρ Ουάρντ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Δεν έχω να πω κάτι για τον Ουάρντα. Ζήτησε άδεια για ένα προσωπικό ζήτημα και αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας. Ο Μπίσεσβαρ θα είναι μαζί μας την πρώτη μέρα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις».

Για τον Τζιοβίνκο: «Δε μιλάω ποτέ για μεταγραφές. Με τον Τζιοβίνκο είχαμε εξαιρετική σχέση και συνεργασία. Είχαμε όμορφες εμπειρίες στη Σαουδική Αραβία. Εχουμε μια στρατηγική και ένα πλάνο, αυτά ακολουθούμε. Το μόνο που μπορώ να πω, τη δεδομένη στιγμή, είναι πως το γκρουπ μας ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί».

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος