Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες (2–2) στη ματσάρα του «Άνφιλντ» (highlights)

Με τις δύο ομάδες να σκοράρουν και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μοιράστηκαν δικαίως βαθμούς & εντυπώσεις.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και η… Τσέλσι ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι από το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σαφώς καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε κάποιο τέρμα, καθώς ο Φόντεν νικήθηκε δύο φορές από τον Άλισον.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο δεύτερο  μέρος και σκόραραν  στο 59’, όταν ο Σαλάχ έβγαλε στην αντεπίθεση τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος πλάσαρε όμορφα τον Έντερσον.

Η Σίτι, όμως, βρήκε την απάντηση δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Γκαμπριέλ Ζεσούς ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε μέσα στην περιοχή τον Φόντεν και ο νεαρός εκτέλεσε από πλάγια θέση και αυτή τη φορά νίκησε τον Άλισον.

Στο 76’, ο Σαλάχ με μία τρομερή ενέργεια απέφυγε τους πάντες και με ένα εκπληκτικό τελείωμα έδωσε ξανά προβάδισμα στους «κόκκινους», οι οποίοι χάρηκαν ωστόσο μόλις για ένα πεντάλεπτο, καθώς στο 81’ ο Ντε Μπρόινε με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2–2.

Ένα τάκλιν αυτοθυσίας του Ρόντρι, που στέρησε σίγουρο γκολ από τον Φαμπίνιο στο 87’, ήταν η τελευταία «πράξη» του δράματος, σε ένα ντέρμπι που θα κάνει καιρό να ξεχαστεί…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος