Λιονέλ Μέσι: «Με τον Μπαπέ έχουμε εξαιρετική σχέση μετά τον τελικό του Μουντιάλ»

Μπορεί οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ να είναι συμπαίκτες στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ωστόσο αυτοί οι δύο χάρισαν στον κόσμο έναν από τους καλύτερους τελικούς όλων των εποχών ως αντίπαλοι, αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, στον οποίο η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κέρδισε στα πέναλτι την Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ, με πρωταγωνιστές τους δύο αστέρες της Παρί, με τον Μέσι να έχει δύο γκολ και τον Μπαπέ τρία.

Αρκετοί είναι οι οπαδοί που πίστευαν ότι ο τελικός θα χαλούσε την σχέση των δύο ποδοσφαιριστών, λόγω της μεγάλης αξίας που είχε το παιχνίδι, λόγω της νίκης του Μέσι αλλά περισσότερο για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του φίλου και συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής, του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος συνεχώς «πείραζε» τον Γάλλο τόσο μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια, όσο και στους ξέφρενους πανηγυρισμούς της Εθνικής ομάδας στην Αργεντινή.

Μιλώντας στην αργεντίνικη εφημερίδα Ole, ο Μέσι σχολίασε την σχέση του με τον Κιλιάν Μπαπέ, μετά τον τελικό του Μουντιάλ:

«Μιλήσαμε με τον Μπαπέ για το παιχνίδι, το πως το έζησαν οι Αργεντίνοι και όλες τις μέρες που η χώρα πανηγύριζε, για το ότι είχα πάει διακοπές και όλα όσα έκανα. Αυτά, τίποτα περισσότερο, όλα είναι καλά μεταξύ μας.

Δεν του αναφέρω τίποτα για τον τελικό, γιατί ξέρω πως είναι να χάνεις έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (2014). Ξέρω πως νιώθει αυτή την στιγμή γιατί και εγώ τότε δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο τότε, ούτε να ακούω κάτι για αυτό.

Για αυτό λοιπόν ούτε εγώ θέλω να του μιλήσω για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Κιλιάν, μάλιστα ακριβώς το αντίθετο, έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος