Λιόλιος: «Ενώνουν τους Έλληνες η εθνική και ο Γκάλης»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚΒαγγέλης Λιόλιος, παραβρέθηκε στην προπόνηση της εθνικής ενόψει του αυριανού (28/11) αγώνα με τη Λευκορωσία και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώτο αγώνα της «γαλανόλευκης» μετά από 34 ολόκληρα χρόνια στο Αλεξάνδρειο, αλλά και για την παρουσία του Νίκου Γκάλη.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος της προπόνησης της εθνικής, ο Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που η εθνική ομάδα είναι στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και που ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια γιατί είναι κάτι που επιθυμούσε πολύ. Το ότι ο αγώνας θα γίνει σε αυτό το γήπεδο σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Εγώ είμαι περήφανος απλά και μόνο που βρίσκομαι εδώ. Εννοείται πως είμαι αισιόδοξος και εννοείται πως θα είμαστε όλοι μια ψυχή και μια φωνή για να νικήσει η εθνική, που είναι η ομάδα όλων μας. Είναι η ομάδα που ενώνει όλους μας, είναι πάνω από σωματεία και περιοχές, είναι στην κορυφή και την ψυχή όλων μας».

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στον αγώνα της Κυριακής (28/11), ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε: «Ο Νίκος Γκάλης δεν είναι απλώς ένας παίκτης, αλλά ένα έμβλημα του ελληνικού μπάσκετ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ένας άνθρωπος που μας ενώνει διαχρονικά και διαπολιτιστικά. Η παρουσία του στο γήπεδο την Κυριακή δείχνει ποια είναι η επόμενη ημέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ: άνθρωποι που το πήραν στις πλάτες τους και πετούν πάλι μαζί μας για να συνεχίσουμε και να οδηγήσουμε το ελληνικό μπάσκετ σε νέες επιτυχίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος