«Λευκή» ισοπαλία για Ρόμα και Νάπολι (highlights)

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο «κόλλησε» στο 0-0 με τη Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» είχαν τις πρωτοβουλίες των επιθέσεων και της κατοχής στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν απείλησαν υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αντιθέτως, οι «τζιαλορόσι» κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους με σουτ του Τάμι Έιμπραχαμ στο 28ο λεπτό, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντέιβιντ Οσπίνα.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες αναζήτησαν πιο ενεργά το γκολ και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Βίκτορ Όσιμεν δέχθηκε μία εξαιρετική πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ρούι Πατρίσιο. Εν συνεχεία ο Μάριο Ρούι πήρε το «ριμπάουντ», ωστόσο το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα σώματα των αντιπάλων. Οι «παρτενοπέι» συνέχισαν να… καραδοκούν στην άμυνα της Ρόμα. Ο Όσιμεν έπιασε την κεφαλιά από κόρνερ και έστειλε την μπάλα εκ νέου στο δοκάρι.

Μετά από μία σύγχυση στον πάγκο των «τζιαλορόσι», ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα -μετά την πρώτη στο 19ο λεπτό- και αποχώρησε από το γήπεδο. Η απουσία του Πορτογάλου τεχνικού στα εναπομείναντα λεπτά δεν στοίχισε στους γηπεδούχους, καθώς το 0-0 κράτησε έως το τέλος του αγώνα.

Έτσι, η Νάπολι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, συγκατοικώντας όμως πλέον με τη Ρόμα στους 25 βαθμούς, ενώ η Ρόμα βρίσκεται -έστω και προσωρινά- στην 4η θέση.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος