Λαϊκό προσκύνημα στην Βραζιλία εις μνήμην του Πελέ (Live)

Σε λαϊκό προσκύνημα θα βρίσκεται το άψυχο σώμα του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου Πελέ, στην μέση του γηπέδου της Σάντος, με την οικογένεια του να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Βραζιλιάνο θρύλο. Μαζί τους βρίσκονται και παίκτες της αγαπημένης ομάδας του Πελέ, Σάντος, ενώ δίπλα τους βρίσκεται και ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο.

Επάνω στην σορό του βρίσκονται οι σημαίες της Σάντος και της Βραζιλίας, με τις οποίες ο Πελέ άφησε ιστορία φορώντας τις φανέλες τους.

Λαϊκό προσκύνημα στην Βραζιλία εις μνήμην του Πελέ (Live)

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη δημιουργήσει ουρές για να αποχαιρετήσουν τον «βασιλιά» ενώ τους επιτρέπεται να φτάσουν 5 μέτρα μακριά από τον τεράστιο Πελέ ώστε να τον ευχαριστήσουν για τις μαγικές στιγμές μέσα στα γήπεδα που τους προσέφερε, λέγοντας του και το τελευταίο αντίο στην συνέχεια.

Λαϊκό προσκύνημα στην Βραζιλία εις μνήμην του Πελέ (Live)

Λαϊκό προσκύνημα στην Βραζιλία εις μνήμην του Πελέ (Live)

Για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο θα βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου η σορός του Πελέ, ενώ μετά θα ακολουθήσει νεκρώσιμη ακολουθία μέσα στο στάδιο. Μετά θα γίνει η περιφορά του Πελέ στους δρόμους του Σάο Πάολο, ενώ επίσης θα περάσει και μπροστά από την κατοικία της 100 χρονών μητέρας του, Σελέστε.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Memorial Necrópole Ecumênica, ένα κτίριο με 14 ορόφους, όπου η τελευταία του κατοικία θα είναι ένα δωμάτιο του οποίου η θέα θα είναι το γήπεδο της αγαπημένης του Σάντος.

Δείτε ζωντανά το λαϊκό προσκύνημα για τον Πελέ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος