Κριστιάνο Ρονάλντο: Είμαστε πολύ δεμένοι για να μας διαλύσουν εξωτερικοί παράγοντες

Array

Με ανάρτηση του στο Twitter απάντησε ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απειλεί τον Φερνάντο Σάντος με φυγή από το Κατάρ, στα νέα ότι δεν θα είναι βασικός με την Ελβετία, για τον αγώνα για τους «16» του Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται πως οι Πορτογάλοι νίκησαν τους Ελβετούς με 6-1 και θα αντιμετωπίσουν τους Μαροκινούς το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Ο CR7 δήλωσε με την ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter

«Είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη για να μας διαλύσουν οι εξωτερικοί παράγοντες. Είμαστε ένα πολύ γενναίο έθνος το οποίο δεν θα φοβηθεί κανέναν. Μια πραγματική ομάδα, η οποία θα παλέψει για το όνειρο μέχρι το τέλος! Πιστέψτε το μαζί μας! Πάμε Πορτογαλία!»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος