Κούμαν: «Φανταστικός παίκτης ο Κουτίνιο, είναι στα σχέδιά μου για φέτος»

Σε πλήρη διάψευση όλων των φημών περί πώλησης του Βραζιλιάνου μέσου προχώρησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο Ρόναλντ Κούμαν ρωτήθηκε για τα δεδομένα της περίπτωσης του Φίλιπε Κουτίνιο αλλά και την κατάστασή του. Πάρα όμως τα όσα γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ολλανδός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι ο 29χρονος δεν θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει ότι θα τον χρησιμοποιήσει πολύ φέτος, όχι όμως για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Λα Λίγκα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, διότι δεν είναι έτοιμος.

Παρακάτω οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν:

Για τον Κουτίνιο: «Χρειάζεται άλλη μια εβδομάδα προπόνησης με την ομάδα πριν τον επιλέξουμε, αλλά είναι στα σχέδιά μου, γιατί είναι ένας φανταστικός παίκτης.

Μπορεί να είναι σημαντικός για την Μπαρτσελόνα. Ήταν στην ομάδα την περασμένη σεζόν, αλλά τραυματίστηκε – ωστόσο σας λέω, είναι στα σχέδιά μου αυτή τη περίοδο. Μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, έχουμε χάσει γκολ με την αποχώρηση του Μέσι και πρέπει να τα βρούμε κάπου αλλού. Ο Φιλίπε είναι μια επιλογή με αυτή την έννοια».

Για τον Πέρδρι: «Το σκεφτόμασταν εδώ και λίγο καιρό με τον Πέδρι και μετά το αυριανό παιχνίδι θα του δώσουμε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων. Έχω μιλήσει με τον προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, και θα πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και θα τις εξηγήσουν, αλλά από την πλευρά μας θα του δώσουμε δύο εβδομάδες άδεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος