Κάθαρση εδώ και τώρα στο ποδόσφαιρο ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στην εκπομπή, «ακριβώς στις 10» στην ΕΡΤ.
«Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση της ΕΠΟ να παραμένει γαντζωμένη στις καρέκλες, ενώ βαρύνεται με κακουργήματα. Δεν γίνεται, διοικητικά στελέχη της, να αμοίβονται με μισθό ανάλογο του προέδρου της Δημοκρατίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κοντονής.
Επίσης ο κ. Κοντονής επισήμανε για μία ακόμα φορά ότι είναι στο χέρι της ΕΠΟ η αποφυγή Grexit και αναφερόμενος στις FIFA και UEFA είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται FIFA και UEFA να κάνουν εσωτερική κάθαρση και εδώ να συνεχίζεται η καχυποψία και η ανυποληψία». Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αναφέρθηκε επίσης στα φαινόμενα βίας, αλλά και στη συνάντηση με τους «τέσσερις» μεγαλομετόχους που δεν έγινε ποτέ.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος