Κόντε: «Η Τότεναμ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου»

Ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στη νέα του πρόκληση στη Τότεναμ, χαρακτηρίζοντας την ως την μεγαλύτερη στην έως τώρα προπονητική του καριέρα.

Τα «σπιρούνια», που βρίσκονται στην ένατη θέση της Premier League, έχουν κερδίσει δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις από την ημέρα από τότε που ανέλαβε ως προπονητής ο Κόντε.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, η Τότεναμ υπέστη ντροπιαστική ήττα από τη σλοβενική Μούρα στο Europa Conference League, δείχνοντας πως ο Ιταλός προπονητής έχει πολύ δουλειά να κάνει.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση μου, ναι. Έχω πολύ ενθουσιασμό… Τώρα το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια καλή βάση και μετά να φτιάξουμε κάτι σημαντικό.

Ο σύλλογος, τα τελευταία χρόνια, χειροτέρεψε. Αν συγκρίνω την Τότεναμ της εποχής που ήμουν στην Τσέλσι, ήταν πολύ, πολύ ανταγωνιστική, ήταν μια πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα.

Και νομίζω ότι το να χάσεις σημαντικούς παίκτες ή κάποιος γέρασε και μετά πρέπει να βρεις κάποιον νεότερο, αυτά είναι που πληρώνει η Τότεναμ. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε, να ξεκινήσουμε ξανά…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος