Κολοβός στο ertnews.gr: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε αποκλειστικά στον Χρήστο Τζώλο για το ertnews.gr, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τη σπουδαία επιτυχία με τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League, αλλά και την προσωπική του απόφαση να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεχωρίζει με την παρουσία του στη Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία ζει ανεπανάληπτες στιγμές με την παρουσία της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κολοβός αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της μολδαβικής ομάδας, τόσο στη περσινή σεζόν -που αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό-, όσο και στη φετινή που ήδη «έγραψε» ιστορία με το ταξίδι στα… αστέρια!

Ο 28χρονος περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές που ζει με την πλέον ομάδα του, στάθηκε στην αποχώρησή του από το «τριφύλλι», ενώ μίλησε και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο ertnews.gr:

Για την προσεχή παρουσία του στους ομίλους του Champions League με τη Σερίφ: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Champions League, ήταν ένας στόχος που ήθελα πάντα να πετύχω. Τα κατάφερα με τη Σερίφ, τώρα θέλω απλά να ζήσω την εμπειρία, να είμαι υγιής πάνω απ’ όλα για να πραγματοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές με καλές εμφανίσεις για εμένα και την ομάδα».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά από τον περσινό δανεισμό: «’Ηθελα εξαρχής να βρίσκομαι κάπου για να αγωνίζομαι, να νιώθω καλά και να υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, παίζοντας στη θέση μου. Η Σερίφ ήταν στο μυαλό μου, γιατί γνώριζα πως με ήθελε πίσω και μετά το τέλος του δανεισμού μου. Όταν έληξε ο δανεισμός δεν σκέφτηκα ποτέ πως πρέπει να μείνω στον Παναθηναϊκό. Για εμένα στόχος μου είναι να παίζω και να είμαι όσο καλύτερα μπορώ με τον εαυτό μου. Επέστρεψα στον Παναθηναϊκό ως παίκτης του, αλλά δεν θα με ‘γέμιζε’ να μείνω, με βάση την τελευταία μου χρονιά».

Κολοβός στο ertnews.gr: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό»

Για την αποχώρησή του από το «τριφύλλι» με προορισμό τη Σερίφ: «Ήταν και δική μου απόφαση να μη συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής με είχε στη λίστα για την προετοιμασία στην Ολλανδία, αλλά εγώ αποφάσισα να μην πάω μαζί. Δεν γνωρίζω αν θα έμενα ή όχι, αλλά προσωπικά δεν ήθελα να μείνω».

Κολοβός στο ertnews.gr: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό»

Για το σπουδαίο «άλμα» από τους «κομμένους» του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League: «Προσωπικά προσπαθώ πάντα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγωνίζομαι και να είμαι καλά εγώ σαν Δημήτρης. Αυτό το αισθάνομαι στη Σερίφ και θεωρώ πως επειδή έχουμε καλή ομάδα καταφέραμε να ενταχθούμε στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως είναι και ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει μία ομάδα. Στον Παναθηναϊκό δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση, οπότε τη βρήκα στη Σερίφ και κατάφερα να βγάλω περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη «λύση» του εξωτερικού, στην οποία διαφεύγουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Σαν Έλληνες αντιμετωπιζόμαστε καλύτερα στο εξωτερικό. Δεν έχει αντάξια αντιμετώπιση ένας Έλληνας στην χώρα μας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά θεωρώ πως ο καθένας θα βρει τον δικό του δρόμο».

Κολοβός στο ertnews.gr: «Δική μου απόφαση να μη μείνω στον Παναθηναϊκό»

Για την Εθνική ομάδα και την ενδεχόμενη κλήση του σε αυτή: «Στόχος μου είναι πάντα η επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα. Αν με καλέσει ο προπονητής, εγώ θα δηλώσω το παρόν. Νομίζω πως για κάθε Έλληνα το να παίζει στην Εθνική ομάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν θα κρυφτώ πίσω απ’ αυτό. Στόχος μου θα αποτελεί πάντα η επιστροφή, αλλά αν δεν συμβεί δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρά μόνο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος