Κολοσσός – Ολυμπιακός 58-97: Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν άνετα στα ημιτελικά της GBL και ετοιμάζονται για το Final 4

Ο Ολυμπιακός βρήκε τρομερό ρυθμό στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό και επικράτησε με το ευρύ 97-58 κλειδώνοντας την συμμετοχή του στα ημιτελικά της GBL. Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, καθώς την Παρασκευή (22/5) θα αντιμετωπίσουν την Φενερμπαχτσέ στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης στην Ρόδο ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι άκρως αποτελεσματικοί στην περιφέρεια, την στιγμή που το σύνολο του Λυκογιάννη δεν είχε καλές επιστροφές στο τρανζίσιον.

Στα πρώτα τέσσερα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ισχυρό προβάδισμα 15-2, με τον Κολοσσό να βρίσκει τα πατήματα του μετά τα πρώτα πέντε λεπτά. Η περίοδος με ξέσπασμα των Πειραιωτών, ολοκληρώθηκε με +14 και το 28-14. Στην δεύτερη περίοδο, μπήκαν ακόμα περισσότεροι παίκτες στην εξίσωση, με τους Γουόρντ και Πίτερς να είναι άκρως αποτελεσματικοί, με το σύνολο της Ρόδου να παραμένει αρκετά άστοχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κλείσουν το πρώτο μέρος, με προβάδισμα στους 28 πόντους και το 55-27.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος