«Κόλλησαν» στο «Χ» ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ (highlights)

Από έναν βαθμό πήραν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ στον μεταξύ τους αγώνα (1-1) στους “Ζωσιμάδες” στον πρώτο αγώνα της Δευτέρας για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την αναμέτρηση ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Στο 11ο λεπτό, ο Λάζαρος Λάμπρου μπήκε στην περιοχή και ανετράπη από μαρκάρισμα του Εραμούσπε με τον VAR να καταλογίζει πέναλτι. Ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1 νικώντας τον Γιούρι Λοντίγκιν. Στο 18′ ο Επασί έκανε μια μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Κάργα. Παρόλα αυτά, τέσσερα λεπτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Με μια εξαιρετική ενέργεια που έκανε ο Μιλιντσεάνου από τον άξονα, μετά από πάσα του Μορέιρα, βρήκε χώρο και εκτέλεσε με το αριστερό για το 1-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αμφότερες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν έως ότου να πάνε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες συνέχισαν να απειλούν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Είτε ο Επασί, είτε η δυστοκία των επιθετικών του Μεταξά «στέρησαν» από τον ΠΑΣ το προβάδισμα. Μετά το 60ο λεπτό ο ΟΦΗ ναι μεν πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της νίκης

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (Λιάσος 90’+3′), Μιλιντσεάνου (Τριάδης 78′).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (Διαμαντής 57′ – Κοροβέσης 65′), Βούρος, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης (Ντε Γκουζμάν 66′), Γκαλέγκος, Νέιρα (Σελίμοβιτς 83′), Λάμρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούϊνεν (Γρίβας 84′).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος