Κοκκαλάνης: «Συγνώμη για την 11η θέση, ξέρω ότι περιμένατε κάτι καλύτερο»

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το Τόκιο και την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έλληνας πρωταθλητής θέλησε να απολογηθεί στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Ο Κοκκαλάνης κατετάγη 11ος στην κατηγορία σκαφών RS:Χ έχοντας κάνει σπουδαία προσπάθεια. Παρόλα αυτά ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος από το αποτέλεσμα που έφερε.

Παρακάτω αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Τόκυο 2020 -11η θέση

Ακόμα και τώρα 10 μέρες από το πέρας τις τελευταίας ιστιοδρομίας δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να απολογηθώ για το τελικό αποτέλεσμα. Ξέρω πως όλοι περιμένατε κάτι πολύ καλύτερο όπως και εγώ. Το σημαντικότερο είναι πως σε αυτήν την πενταετία δοκιμάστηκα περισσότερο από ποτέ σαν άνθρωπος, αθλητής, σύζυγος, πατέρας και πλέον νιώθω πιο έμπειρος από ποτέ και γεμάτος εφόδια για το μέλλον.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα και με υποστηρίζατε καθημερινά με τα μηνύματα σας και σας ζητάω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οικογένεια, φίλους, γνωστούς, τους μεγάλους χορηγούς μου bwin Greece, Εθνική Ασφαλιστική για την αμέριστη στήριξη τους και τους υποστηρικτές μου Herbalife Nutrition Garmin Greece Surfmarket.GR .

Επίσης ευχαριστώ που είστε δίπλα μου my athlete @fwtisgrigoratos Dimitris Petrounias. Όλοι μαζί χαράζουμε μια νέα πορεία με ορίζοντα το Παρίσι 2024.

Τέλος αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα μας θα ήθελα να σας ζητήσω να προσφέρετε βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε στους πληγέντες από τις πυρκαγιές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος